Pielea familiei tale se bucură de mai multă grijă!

Îngrijire delicată pentru pielea ta și a celor mici.

La achiziția 1 x Bepanthen Unguent 100g primești gratuit 1 x Bepanthen Cremă 30g.

Promoția este valabilă în limita stocului disponibil în farmaciile partenere: Baby Farm, Farmacom, Fortis, Morpheus, Silva, Spring Farma, Dr. Max, Farmacia Tei, Bebe Tei, DAV si eMAG.

Fortis

Fortis

Spring Farma

Spring Farma

Dr. Max

Dr. Max

Farmacia Tei

Farmacia Tei

Bebe Tei

Bebe Tei

Farmacia Dav

Farmacia Dav

eMAG

eMAG

Bepanthen Unguent îngrijește zilnic pielea bebelușului și o protejează împotriva cauzelor eritemului fesier. De asemenea, acesta este potrivit și pentru îngrijirea pielii foarte uscate de pe mâini, coate, călcâie, etc, dar și a sânilor mamelor care alăptează.

Conținutul de Pro-Vitamina B5 din Bepanthen Unguent susține refacerea naturală a pielii și hidratarea acesteia, menținând-o fină și catifelată.

Bepanthen Cremă susține procesul natural de refacere a pielii si are efecte regenerative și dermoprotectoare semnificative în cazul pielii predispuse la iritatii, precum și în restabilirea funcției de barieră protectoare a pielii în general, rehidratarea pielii și îmbunătățirea aspectului acesteia.

De asemenea, Bepanthen Cremă ajută la restabilirea nivelului optim de hidratare a pielii uscate, spre exemplu după expunerea la soare și oferă calmare prin efectul imediat de răcire; poate fi recomandat în îngrijirea pielii după diverse intervenții cosmetice datorita proprietatilor de hidratare rapida si regenerare.

Gama Bepanthen