Eczema

Eczema, caracterizată de inflamație, piele uscată, mâncărime sau înroșire a suprafeței pielii, poate afecta oameni de toate vârstele.

Poate stresul cauza eczeme?

Stresul este un termen larg care include o serie de condiții diferite, cum ar fi anxietatea, starea de spirit proastă, depresia, chiar și panica, ducând la un sentiment general de negativitate.

bărbat se scarpină la interiorul cotului

Eczema

Pielea bebelușilor este mai sensibilă la influențele mediului decât cea a adulților. Eczema poate debuta în primele luni de viață, apărând sub formă de zone roșii uscate, sau chiar leziuni pe frunte, obraji, bărbie sau coapse.

fetiță se dă cu cremă la interiorul cotului

Păstrarea unui jurnal de piele sănătoasă

Când este vorba de eczeme în mod specific, știința ne spune că o serie de factori de mediu, în plus față de cei genetici, incluzând factori iritanți și alergici, pot provoca debutul sau agravarea acestora.

persoană scrie într-o agendă

Informații despre eczemă

Noi, experții Bepanthen, suntem extrem de dedicați sănătății familiei și înțelegem că poate fi dificil să vezi un membru al familiei care se luptă cu o afecțiune a pielii.

picioruș de bebeluș, cu eczemă

Ce pot face cu privire la eczema care îmi afectează fața?

Eczema apare cel mai frecvent în zonele in care funcția de barieră protectoare a pielii este redusă (piele mai vulnerabilă) motiv pentru care mulți oameni suferă de eczemă la nivelul feței și gâtului.

bărbat în vârstă cu iritație pe față