Înțelege-ți pielea

Pielea, cel mai mare organ al corpului nostru, este uimitoare. Ne protejează de mediul înconjurător dar ne și conectează cu oamenii și lucrurile pe care le iubim. Aici poți afla mai multe despre piele ta și despre câteva afecțiuni comune.

Pielea uscată, crăpată și aspră

Întreaga zi, în fiecare zi, pielea noastră îndeplinește importanta sarcină de a avea grijă de noi, protejându-ne de factorii de stres din mediul înconjurător.

femeie se spală pe mâini

Un nas uscat si iritat?

Nasul reprezintă o parte esențială a modului în care interacționăm cu lumea, furnizându-ne informații importante despre mediul înconjurător.

femeie își suflă nasul

Iritații ale pielii

Persoanele care lucrează cu mâinile, cum ar fi personalul de curățenie, dulgherii și frizerii, sunt cel mai frecvent afectate de iritația pielii.

femeie se dă cu cremă pe mâini

Vergeturile

Afectând nouă din zece femei însărcinate, vergeturile sunt naturale și inofensive - un semn al schimbărilor făcute de corp pentru a întâmpina o nouă viață.

femeie însărcinată, piele cu vergeturi

De ce am o senzație de mâncărime la nivelul feței?

Se poate datora unei varietati de motive, de la afecțiuni cronice pana la factori de mediu, cum ar fi expunerea la soare în exces, schimbările de temperatură, umiditate sau aerului condiționat.

roșeață la nivelul sprâncenelor

Structura pielii

Nu am fi cine suntem fără pielea noastră. Ne protejează de lumea exterioară, ne menține constantă temperatura corpului, creează vitamina D esențială și ne ajută să interacționăm cu oamenii pe care îi iubim.

femeie cu mâinile încrucișate, piele cu pistrui

Bepanthen® Cremă

Bepanthen® Crema hidratează și regenerează pielea uscată și predispusă la iritații

Bepanthen Crema