Girl applying cream to her inner arm

Eczema

Bepanthen SensiDaily

Bepanthen SensiDaily protejează, aduce hidratare de lungă durată și susține microflora pielii.

Mai multe informații

Bepanthen Sensiderm Cremă

Bepanthen Sensiderm Cremă calmează mâncărimea și roșeața pielii provocate de iritații. Ajută la calmarea mâncărimii în 30 de minute. Fără cortizon.

Mai multe informații

Poate stresul cauza eczeme?

Stresul este un termen larg care include o serie de condiții diferite, cum ar fi anxietatea, starea de spirit proastă, depresia, chiar și panica, ducând la un sentiment general de negativitate.

Mai multe informatii

Eczema

Pielea bebelușilor este mai sensibilă la influențele mediului decât cea a adulților. Eczema poate debuta în primele luni de viață, apărând sub formă de zone roșii uscate, sau chiar leziuni pe frunte, obraji, bărbie sau coapse.

Mai multe informatii

Păstrarea unui jurnal de piele sănătoasă

Când este vorba de eczeme în mod specific, știința ne spune că o serie de factori de mediu, în plus față de cei genetici, incluzând factori iritanți și alergici, pot provoca debutul sau agravarea acestora.

Mai multe informatii

Informații despre eczemă

Noi, experții Bepanthen, suntem extrem de dedicați sănătății familiei și înțelegem că poate fi dificil să vezi un membru al familiei care se luptă cu o afecțiune a pielii.

Mai multe informatii

Ce pot face cu privire la eczema care îmi afectează fața?

Eczema apare cel mai frecvent în zonele in care funcția de barieră protectoare a pielii este redusă (piele mai vulnerabilă) motiv pentru care mulți oameni suferă de eczemă la nivelul feței și gâtului.

Mai multe informatii